Voorwaarden - MRS WALLPAPER

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voorwaarden

Voorwaarden voor aanlevering muren en garantie.
Algemene consumentenvoorwaarden van behangster Mrs. W. Wallpaper.
Ik behang bijna alle soorten behang, maakt niet uit waar gekocht.
Echter als naar mijn deskundig oordeel het behang niet voldoet aan de basiskwaliteitseisen dan kan ik geen kwaliteitsgarantie afgeven.
Betalingen geschieden altijd contant na oplevering, u krijgt  een digitale factuur aangeleverd.
U dient er voor te zorgen dat de muren behang klaar zijn, dat wil zeggen schoon, glad, stof en vet vrij.
Ik ben niet verantwoordelijk voor scheuren, kreukels, vlekken ontstaan door het onzorgvuldig voorbereiden van de muur. Indien de muur niet juist is voorbereid, geef ik geen garantie.

Voor behang in een trapgat is het noodzakelijk dat er een steiger door u wordt geplaatst waar de trap op kan staan. U moet zorgen dat deze tijdig aanwezig is, bij aanvang van mijn werkzaamheden. U moet deze zelf bestellen en betalen.

Tot twee maanden nadat de werkzaamheden zijn afgerond, zal ik eventueel losse randen of blaasjes van het behang repareren onder garantie, er zijn hier geen kosten aan verbonden.

Tips

Voor het mooiste resultaat is het verstandig oud behang te verwijderen, gaatjes en scheuren e.d. te repareren en/of op te vullen.

Bij donker behang is het raadzaam een klein potje latex in de kleur van het behang te kopen. Ik zal hiermee onder de naad van twee banen een streep op de muur zetten, mocht het behang iets krimpen dan zal er geen witte kier te zien zijn.
Nieuwe muren moeten worden voorgestreken om het extreem zuigen van de muur tegen te gaan.
Vliesbehang schijnt door! Kiest u voor vliesbehang dan zullen de muren geheel wit gemaakt moeten worden. De lichtere vliesbehangsoorten schijnen door, dus alle vlekken of tekeningen die op de muur staan zullen er door heen te zien zijn.
Papierbehang is dun en zal strak tegen de muur zitten. Voor het beste resultaat zal de muur met een schuurpapiertje moeten worden afgenomen zodat deze goed glad is.
De te behangen ruimte niet verwarmen en zorgen dat het niet tocht.
Ramen en deuren na dat er is behangen een dag dicht houden, om te voorkomen dat het behang scheurt door tocht. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu